Au început înscrierile la a doua sesiune pentru examenul de Bacalaureat

Au început înscrierile la a doua sesiune pentru examenul de Bacalaureat

Astăzi au început înscrierile la cea de-a doua sesiune a Examenului Național de Bacalaureat. Atât absolvenții care au fost respinși la prima sesiune, cât și cei care nu au avut situația școlară încheiată din cauza mediilor sau a corigențelor sunt așteptați la secretariatele liceelor la care au învățat.  

Tinerii care nu au reușit să treacă de prima sesiune a Examenului Național de Bacalaureat sau care nu s-au putut înscrie din cauza situației școlare incomplete, se pot înscrie până pe 26 iulie, inclusiv, la sesiunea din toamnă.

În urma primei sesiuni a examenului maturității au fost declarați respinși aproape 600 de candidați.

Ca modalitate de desfășurare, și în cea de-a doua sesiune se vor menține regulile care au fost respectate în sesiunea din vară. La jumătatea lunii august, cele trei probe vor fi susținute fără zile de pauză, iar tematica de examinare rămâne aceeași. Candidații vor fi supravegheați audio-video pe întreaga durată de desfășurare a probelor susținute, iar accesul în centrele de examinare se va face cu respectarea actualelor norme sanitare de prevenție. (Ana-Cristina Micu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și