Publicat la: 09.12.2019. 18:55 / 496 views

AU CONVINS, DAR N-AU ÎNVINS. GLORIA A REMIZAT, 3 LA 3, CU RIPENSIA, ÎN ULTIMUL MECI AL ANULUI

Meci thriller, sâmbătă, la ultima reprezentaţie din 2019 a Gloriei, în faţa propriilor spectatori. Deşi mercurul din termometre coborâse sub 0, partida a fost una fierbinte, cu sase goluri şi răsturnări de situaţie. În cele din urmă, cele două combatante, Gloria şi Ripensia, au terminat la egalitate, 3 la 3.

gloria  gloria 2

Gloria încerca să încheie sezonul cu o victorie, mai ales că meciul cu Ripensia constituia şi ultima reprezentaţie din 2019, în faţa propriilor suporteri. Elevii lui Ilie Stan plecau ca favoriţi, după câteva meciuri bune, precum victoria cu Petrolul sau egalul din deplasarea de la Miercurea Ciuc.

Primii care au marcat au fost oaspeţii, în minutul 20, după ce Voinea a trecut poate prea uşor de Balgiu, l-a driblat şi pe Stoian şi a înscris în poarta goală.

Gloria a revenit repede, prin cel mai în formă jucător al său, în ultima perioadă. Vali Munteanu a adus egalarea cu o execuţie simplă, după ce a păcălit pasul la offside al oaspeţilor. Tot Vali Munteanu a adus pe Gloria în avantaj, în minutul 38. Extrema roş-albaştrilor a lobat cu fler şi sânge rece portarul advers.

Oaspeţii au egalat la 10 minute după pauză, prin Hresko, după o lovitură de colţ, ajutaţi şi de indecizia fundaşilor Gloriei, dar şi de o deviere norocoasă. Mai mult, cu cinci minute înainte de final, se părea că Ripensia va pleca cu toate punctele de pe stadionul din Crâng. Nouarul timişorenilor l-a lobat calm pe Stoian, trecându-şi în cont dubla.

Gloria a reuşit egalarea prin acelaşi providenţial Vali Munteanu, după un şut la colţul lung, execuţie la care keeperul timişorenilor a fost doar spectator.

Punctul acumulat de Gloria menţine echipa buzoiană pe locul 10, în Liga a II-a, în afara obiectuvului stabilit de Ilie Stan şi conducerea clubului. De altfel, tehnicianul buzoian a dat de înţeles că, în pauza de iarnă, se anunţă o remaniere a lotului. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!