Publicat la: 22.03.2018. 19:17 / 646 views

ATMOSFERĂ EMOŢIONANTĂ LA CONSILIUL JUDEŢEAN. S-A SEMNAT DECLARAŢIA DE SUSŢINERE A UNIRII

Astăzi, în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean, membrii miniparlamentului local au semnat Declaraţia de Susţinere a Demersurilor UAT-urilor din Republica Moldova pentru Afirmarea Aspiratiilor de Reîntregire Naţională. După ce proiectul a trecut cu unanimitate de voturi, într-o atmosferă emoţionantă, preşedintele Petre Emanoil Neagu a dat citire Declaraţiei.

cj martieAstăzi, pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de Consiliu Judeţean s-a aflat şi proiectul care făcea referire la semnarea unei Declaraţii de Susţinere a Demersurilor UAT-urilor din Republica Moldova pentru Afirmarea Aspiraţiilor de Reîntregire Naţională. Proiectul a primit votul tuturor consilierilor, după care, într-o atmosferă emoţionantă, preşedintele Neagu a a dat citire declaraţiei.

Peste doar câteva zile, mare parte dintre consilierii judeţeni în frunte cu preşedintele şi cei doi vicepreşedinţi se vor deplasa în Repulica Moldova pentru a participa la o şedinţă comună cu reprezentanţii instituţiilor publice de acolo.

În ultimii ani, Consiliul Judeţean Buzău a trimis către Republica Moldova donaţii constând în cărţi, aparatură medicală şi chiar materiale de construcţii. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!