Publicat la: 20.12.2018. 19:15 / 1.153 views

ATMOSFERĂ DE SĂRBĂTOARE LA CERNĂTEŞTI. “FLORI DE LILIAC” I-AU URAT PE ASISTAŢII DE LA ALDENI

Atmosferă extrem de emoţionantă astăzi la Cernăteşti. Membrii grupului folcloric “Flori de Liliac” au mers să îi colinde pe asistaţii căminului de la Aldeni. Bucuria copiilor care au colindat a fost egală cu cea a persoanelor cu dizabilităţi care i-au ascultat şi chiar au cântat împreună cu ei.

cernatesti spectacol 4Părintele Costin Drăgan şi reprezentanţii Primăriei Cernăteşti au dorit să facă o surpriză persoanelor cu dizabilităţi de la Căminul de la Aldeni. Astfel, membrii grupul folcloric Flori de Liliac au bătut la uşă şi i-au colindat cum au ştiut mai frumos pe cei cu care soarta nu a fost chiar darnică.

Emoţii au fost şi de partea copiilor colindători, dar şi din partea celor colindaţi. Câteva zeci de minute au uitat de toate necazurile şi s-au bucurat de frumoasele cântece ale copiilor.

Grupul folcloric “Flori de Liliac“ a fost înfiinţat în urmă cu trei luni şi reuneşte vocile cristaline ale copiilor din Cernăteşti coordonaţi de preotul paroh Costin Drăgan. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!