Publicat la: 05.10.2017. 18:20 / 1.160 views

ATENŢIE ŞOFERI! MÂINE SE LUCREAZĂ PE STRADA MARGHILOMAN. OCOLIŢI ZONA!

Astăzi, Urbis Serv a frezat în întregime tronsonul din strada Obor, cuprins între sensul giratoriu de la Arhiepiscopie şi strada Clemenţei. Mâine, utilajele vor intra pe strada Alexandru Marghiloman, care va fi pregătită pentru asfaltare. Maşinile parcate pe carosabil ar putea fi ridicate pentru a nu încurca lucrările.

frezare 1După ce ieri Urbis a terminat de frezat urmele de asfalt de pe strada Pogonele, astăzi a venit rândul tronsonului din strada Obor, cuprins între rondul de la Arhiepiscopie şi Bazar.

Poliţiştii de la rutieră au dirijat traficul, pentru a nu se produce ambuteiaje sau accidente.

Mâine, utilajele vor intra pe strada Alexandru Marghiloman, care va fi frezată până în Bariera Brăilei.

Strada Marghiloman este mai dificilă din punct de vedere al circulaţiei rutiere deoarece este foarte îngustă şi foarte tranzitată.

Din acest motiv, Urbis va lucra după un anumit program, în perioada turnării celor două straturi de covor asfaltic.

Începând de mâine, şoferii sunt rugaţi să folosească rute alternative pentru strada Marghiloman, deoarece circulaţia se va desfăşura mai greu.

Municipalitatea îi roagă pe buzoieni să nu-şi lase maşinile parcate pe stradă pentru că ar putea bloca desfăşurarea lucrărilor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!