Publicat la: 01.04.2020. 18:28 / 762 views

ATENŢIE! AMENZI DRASTICE ŞI MĂSURI COMPLEMENTARE. 236 DE BUZOIENI, ÎN CARANTINĂ. 4.044, ÎN IZOLARE

Zeci de buzoieni au intrat în carantină în ultimele 24 de ore, în timp ce alte câteva sute de persoane au ieşit din izolarea de la domiciliu. Forţele de ordine au continuat să dea amenzi cetăţenilor care nu au avut motive justificate pentru a ieşi din casă. Autorităţile anunţă sancţiuni suplimetare pentru cei care nu respectă ordonanţele militare. De mâine, amenzile sunt drastice!

filtre covid 6 filtre covid 4

263 de persoane se află în carantină şi 4.044 sunt izolate la domiciliu, conform ultimelor date furnizate de Instituţia Prefectului Buzău. Starea de sănătate a persoanelor aflate în carantină sau în izolare este bună şi nu prezintă simptome specifice coronavirusului.

Structurile IPJ Buzău, împreună cu poliţiştii locali, au continuat activităţile de control la persoanele aflate în izolare la domiciliu, ocazie cu care au fost verificate 1.868 de persoane. Cu această ocazie, au fost aplicate 4 amenzi, în valoare totală de 16.000 de lei. De asemenea, au fost date 259 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 432.000 de lei, pentru nerespectarea ordonanţelor militare privind circulaţia persoanelor.

Reamintim că, începând de mâine, amenzile pentru persoanele fizice sunt de minim 2.000 lei şi maxim 20.000 lei. În plus, au fost introduse şi sancţiuni complementare pentru cei care nu respectă prevederile legale, după cum urmează:

– confiscarea bunurilor destinate, folosite sau rezultate din contravenţie;

– interzicerea accesului la respectivele bunuri, prin aplicarea sigiliului de către organele abilitate;

– suspendarea temporară a activităţii;

– desfiinţarea unor lucrări;

– refacerea unor amenajări.

Măsurile complementare de sancţiune vor fi aplicate în funcţie de natura şi gravitatea faptei. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!