Atacul liderilor PSD Buzău: „Cel mai prost ministru!… Această catastrofă!”

Atacul liderilor PSD Buzău: „Cel mai prost ministru!… Această catastrofă!”

Atac dur al liderilor PSD Buzău la adresa ministrului Agriculturii, pe tema Băncii de Gene. Primarul Toma și parlamentarii social-democrați îl indică pe Adrian Oros drept principalul vinovat de lipsa unei finanțări puternice pentru instituția înființată în Parcul Crâng.

Critici pe bandă rulantă, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. Liderii PSD Buzău l-au atacat pe ministrul Agriculturii, Adrian Oros, după ce Banca de Gene a pierdut șansa de a prinde un proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). “Este cel mai prost ministru de la Agricultură” , a spus senatorul Lucian Romașcanu, purtător de cuvânt al PSD.

Finanțarea prin PNRR ar fi însemnat punerea în practică mai repede a investiției unice în Banca de Gene de la Buzău.

Primarul Constantin Toma consideră că ministrul Agriculturii se face vinovat de temporizarea punerii în practică a proiectului privind dezvoltarea Băncii de Gene, catalogându-l drept un ministru catastrofă.

Edilul-șef nu a ratat ocazia de a aminti că, de fapt, bazele investiției au fost făcute tot de autoritățile locale.

În momentul de față, Ministerul Agriculturii poate asigura finanțarea doar pentru angajarea de personal necesar pentru începerea activității, nu și pentru dezvoltarea Băncii de Gene.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și