Publicat la: 31.10.2017. 19:14 / 3.551 views

ASFALTĂRI ÎN TOIUL NOPŢII. PE STR. ALEXANDRU MARGHILOMAN S-A LUCRAT ÎN NOCTURNĂ

Şoferii buzoieni mai au puţin de răbdat, până când Strada Alexandru Marghiloman se va prezenta la un nivel decent. Noaptea trecută, lucratorii de la Urbis au început turnarea celui de-al doilea strat de asfalt iar până miercuri se preconizează ca vor ajunge până la Gârlaşi.

asfaltari noaptea2  asfaltari noaptea

S-a lucrat în nocturnă, pe strada Alexandru Marghiloman. Asfaltatorii au ales un program care să încurce mai puţin traficul. Conducerea Urbis promite că în cursul săptămânii se va ajunge cu stratul doi de asfalt, până la Gârlaşi. Pe celălalt sector de drum, lung de aproximativ 500 de metri, se efectuează lucrări la reţeaua de gaze.

În orice caz, şoferii obligaţi să circule pe Marghiloman nu vor mai avea mult de pătimit. Săptămâna viitoare se preconizează că lucrările la infrastructura străzii se vor încheia. Până atunci, asfaltatorii  au program până la 3-4 dimineaţa.

Din estimările drumarilor, 400 de tone de asfalt se vor turna pe Marghiloman în fiecare noapte. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!