Asfaltări de toamnă. Urbisul lucrează la al doilea tronson din Aleea Stejarului.

Asfaltări de toamnă. Urbisul lucrează la al doilea tronson din Aleea Stejarului.

După ce au terminat de reparat primul tronson din Aleea Stejarului, drumarii de la Urbis lucrează la cel de-al doilea. Și aici, între străzile Ciochinescu și Ciucurete, se repară strada, trotuarele și se amenajează parcările. Lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul lunii noiembrie.

Drumarii de la Urbis Serv continuă lucrările de reparație la cel de-al doilea tronson din strada Aleea Stejarului și la amenajarea parcărilor adiacente.

În prezent se lucrează la finalizarea trotuarelor, care urmează să fie asfaltate azi sau mâine, în funcție de evoluția condițiilor meteo, apoi se va trece la pregătirea carosabilului.

După finalizarea tronsonului dintre Ciochinescu și Ciucurete, drumarii se vor muta pe ultimul tronson din Aleea Stejarului, unde vor aplica un proiect de reabilitare și modernizare a străzii, aflat încă în lucru.

Probabil că lucrările de asfaltare a acestui ultim tronson vor începe în prima parte a primăverii următoare, când temperaturile vor permite turnarea covorului asfaltic.

În prezent, în zona de șantier circulația auto este oprită, cu excepția riveranilor, care sunt avertizați, ori de câte ori este necesar, să nu-și parcheze mașinile acolo unde urmează să se lucreze la carosabil.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și