Asfaltare finală. Ploile au întârziat turnarea stratului de uzură pe Transilvaniei.

Asfaltare finală. Ploile au întârziat turnarea stratului de uzură pe Transilvaniei.

Turnarea celui de-al treilea strat de asfalt pe strada Transilvaniei se apropie de finalizare. Lucrările de asfaltare au ajuns în zona de la Romcarbon. În această dimineață, sensul către Unirii de la intersecția cu bulevardul Titulescu era închisă traficului rutier.

Vremea nefavorabilă a întârziat lucrările de asfaltare la infrastructura stradală a Municipiului.

Strada Transilvaniei ar fi trebuit să ajungă la final dar, ploile nu au permis turnarea celui de-al treilea strat de asfalt pe carosabil.

În curând vor fi reabilitate și trotuarele de pe tronsonul din Transilvaniei, cuprins între intrarea dinspre Vernești și Fabrica de Bere.

Pe această porțiune de stradă a fost refăcut acum doi ani doar carosabilul, urmând ca refacerea trotuarelor să se facă anul viitor.

În marea lor majoritate, capacele de la căminele de canalizare au fost aliniate la carosabil dar, după turnarea celui de-al treilea strat de asfalt, au rămas diferențe de nivel, pe care automobiliștii le simt atunci când nu evită să le ocolească.

În final, strada Transilvaniei va fi una dintre cele mai moderne din oraș, cu cabluri coborâte în canalizații, cu pistă pentru transportul auto, doar pe o porțiune a ei și cu stații de autobuz dotate cu adăposturi pentru călători.

De asemenea, de anul viitor, toate stăzile laterale cu cre comunică, vor începe să fie asfaltate, astfel încât, întreaga infrastructura rutieră și trotuarele din zonă să fie modernizate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și