Publicat la: 27.09.2018. 18:28 / 819 views

ASFALTARE CU ÎNTÂRZIERE. COMERCIANŢII DE PE POMPILIU ŞTEFU AŞTEAPTĂ FINALIZAREA LUCRĂRII

Cu o întârziere semnificativă faţă de termenul propus la începerea lucrărilor, pe strada Pompiliu Ştefu a fost turnat primul strat de asfalt. Cel de-al doilea tronson va intra în pregătire săptămâna viitoare, dacă vremea va fi favorabila. Asfaltarea întregii străzi este efectuată de două firme diferite.

pompiliu 5Cu o mare întârziere faţă de termenul iniţial, a fost turnat stratul de asfalt de rezistenţă pe tronsonul cu firme comerciale de pe strada Pompiliu Ştefu.

Asfaltul nu a fost aşternut de societatea Urbis Serv, care efectuase lucrările de pregătire.

Lucrătorii de la Urbis au de ridicat la nivel gurile de canal şi, după terminarea acestor lucrări, vor betona trotuarele.

Cablurile nu au fost coborâte încă în subteran iar capacele pentru căminele de canalizaţie nu vor fi personalizate, aşa cum se dorea iniţial.

De fapt, primul lot de capace livrate  pentru canalizaţii erau inscripţionate cu textul „apă-canal”, în locul siglei municipiului Buzău.

Ele au fost returnate producătorului şi sunt aşteptate altele, dar nici acestea nu vor fi personalizate.

Pregătirile pentru cel de-al doilea tronson al străzii vor putea fi demarate săptămâna viitoare, dacă vremea va fi favorabilă.

Drumarii de la Urbis îşi doresc ca strada să fie închisă în totalitate pentru a putea termina carosabilul cât mai repede, deoarece condiţiile meteo se deteriorează într-un ritm îngrijorător.

Tot ei vor turna şi covorul asfaltic şi vor lucra în ritm alert pentru a definitiva lucrarea până la prima zăpadă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!