Publicat la: 30.10.2015. 20:19 / 3.752 views

ASFALT SUB PASARELĂ. SE REABILITEAZĂ PRELUNGIREA INDEPENDENŢEI

Strada Prelungirea Independeţei a intrat de câteva zile în reabilitare.

lucrari 2 asfaltare independentei 2Riveranii, care cer de mai multă vreme să poată circula civilizat pe stradă, pe jos sau cu maşina, îşi văd în sfârşit dorinţa îndeplinită.

Lucrările vor înainta mai greu sub pasarelă unde, din cauza înălţimii insuficiente nu se poate lucra cu utilajele grele. Cea mai mare parte a operaţiunilor vor fi executate manual dar, dacă vremea o va permite, strada va fi gata până la sfârşitul săptămânii viitoare.

Tot în acest perimetru mai există o problemă de care locatarii se plâng mai mereu: gunoaielor depozitate sub pasarelă.

Periodic, zona este ecologizată de RER Ecologic sau cu ajutorul asistaţilor social. Cu toate acestea, deşeurile menajere apar aici în mod constant şi poate că poliţia locală ar trebui să monitorizeze zona şi să aplice legea cu mai multă determinare.

Poate că, odată cu finalizarea străzii Prelungirea Independenţei, care trece pe sub pasarela de la Drăgaică, se va găsi soluţia optimă şi pentru asfaltarea podului peste calea ferată. De ani de zile podul se peticeşte iar gropile reapar la scurt timp, şi mai pronunţate decât înainte.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!