Publicat la: 06.09.2019. 17:50 / 1.056 views

ASFALT PENTRU ELEVI. DOUĂ STRĂZI VOR FI ASFALTATE PÂNĂ LUNI

Drumarii de la Urbis Serv fac eforturi susţinute pentru a finaliza asfaltarea unor străzi în imediata apropiere a mai multor unităţi de învăţământ.

lucrari 1Pe strada Prieteniei vor fi asfaltate şi trotuarele, dar vor fi folosite bordurile vechi, care vor fi completate cu cele scoase de pe alte străzi.

Una dintre cele mai aglomerate străzi, mai ales pe timpul desfăşurării anului şcolar, este strada Pietroasele, unde este amplasată cea mai mare şcoală gimnazială din municipiu.

Totodată, Primăria are în plan şi cele două străduţe – Aleea Socului şi Aleea Stejarului – care leagă strada Pietroasele de strada Frăsinet, şi care sunt peticite dintr-un capăt în celălalt.

Trotuarele de pe strada Pietroasele vor fi asfaltate şi ele iar cablurile vor fi coborâte de pe stâlpi şi introduse în canalizaţii.

În paralel, drumarii de la Urbis desfăşoară lucrări şi în cartierul Crâng, pe strada Nicu Constantinescu din cartierul Orizont şi pe Aleea Afinelor din Broşteni. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!