Publicat la: 08.06.2018. 18:55 / 1.184 views

ASFALT PE ALEEA SPORTURILOR. AU DEMARAT LUCRĂRILE PE PRIMUL TRONSON

Încă de ieri s-a dat startul la turnarea covorului asfaltic pe Aleea Sporturilor. A fost deja asfaltat un sens de pe primul tronson dintre străzile Alexandru Marghiloman şi Dorobanţi. S-a turnat un strat de 6 centimetri şi canalele au fost aliniate la carosabil.      

aleea sportului 2Drumarii de la Urbis au turnat ieri primul strat de asfalt pe Aleea Sporturilor. Este vorba despre sensul de circulaţie dinspre intersecţia cu strada Alexandru Marghiloman către strada Dorobanţi.

Turnarea covorului asfaltic pe celălalt sens de mers s-ar putea să mai întârzie din cauza unei defecţiuni survenite la staţia de asfalt de la care se aprovizionează Urbis.

Noua staţie de asfalt importată din Germania încă nu a fost montată aşa că drumarii sunt nevoiţi să-l achiziţioneze de la terţi.

Chiar şi cu acest impediment, lucrările de reabilitare a străzii Aleea Sporturilor vor continua şi pe celelalte tronsoane.

Strada, cu o lungime de proximativ 1,5 km,  a fost împărţită în 4 tronsoane, de la intersecţia cu Alexandru Marghiloman până la Bazinul Olimpic, iar lucrările se vor derula succesiv, pe fiecare în parte, pentru a nu perturba circulaţia.

Deocamdată, lucrările se vor desfăşura doar pe timp de zi.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!