ASFALT LA COMANDĂ. CONTINUĂ PROCEDURILE PENTRU ÎNFIINȚAREA TRANS-URBIS

ASFALT LA COMANDĂ. CONTINUĂ PROCEDURILE PENTRU ÎNFIINȚAREA TRANS-URBIS

Primăria continuă demersurile pentru înființarea unei noi societăți comerciale. SC ”Trans – Urbis” SRL se va naşte prin asocierea societăţilor SC Urbis Serv SRL şi SC Trans Bus SA. Principala sa activitate va fi producerea şi comercializarea mixturilor asfaltice.

trans bus urbis servAnul trecut a fost initiat un proiect de hotărâre pentru înființarea societății comerciale Trans-Urbis SRL, prin asocierea SC Urbis Serv SRL cu SC Trans Bus SA, ambele societăți ale Primăriei Buzău.

Noua societate ar trebui să preia de la Urbis noua stație de asfalt și pe cea de betoane şi ar avea ca obiect de activitate principal producerea şi comercializarea mixturilor asfaltice.

În ședința CLM în care a fost supus aprobării consilerilor locali, unul dintre consilierii PSD s-a opus proiectului, dar Municipalitatea continuă procedurile necesare pentru înființarea societății.

Stația de asfalt, cea mai modernă din țară, are comenzi de 10.000 de tone, pentru care ar putea încasa și bani în avans.

Trans-Urbis ar putea asigura chiar și asfaltul necesar pentru lucrările viitorului drum expres care va tranzita Buzăul

Cât timp va fi în administrarea societății Urbis Serv, stația de asfalt nu va putea onora comenzile de la terți pentru că nu ar mai putea prelua lucrări cu încredințare directă de la Primărie, fără a depăși cele 80 de procente admise de lege pentru cifra de afaceri.

(Corneliu Floriceanu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și