Publicat la: 04.08.2017. 18:00 / 933 views

ASFALT ÎNCINS, TIRIŞTI OPRIŢI PE DREAPTA. RESTRICŢII DE TONAJ ÎNTRE ORELE 12.00 – 20.00

trafic greu 3Codul portocaliu de caniculă a impus restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale pentru mai multe categorii de autovehicule peste 7,5 tone, cei mai afectaţi fiind transportatorii de mărfuri. Dacă înainte de ora 12.00, când s-a instituit interdicţia, încă mai puteai observa în trafic mulţi tirişti, după orele prânzului pe mai multe tronsoane de drum naţional din judeţ s-au format coloane de maşini de mare tonaj trase pe dreapta de poliţişti.

Filtrele rutiere au fost instituite în mai multe puncte de pe drumurile naţionale ce străbat judeţul Buzău.

Interzicerea temporară a circulaţiei pentru autovehiculele de peste 7,5 tone s-a făcut cu mai multe excepţii: transporturile de persoane, de animale vii, produse perisabile, poştale, de carburanţi, cele pentru distribuirea de apă îmbuteliată şi transporturile de produse provenite din exploatări agricole.

Restricţiile pe drumurile naţionale vor fi impuse şi mâine, tot între orele 12.00 – 20.00. Şoferii care nu respectă dispoziţiile autorităţilor riscă amenzi şi suspendarea permisului auto pe o perioadă de două luni. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!