Asalt al turiștilor la Vulcanii Noroioși. Peste 2000 de turiști au vizitat obiectivul turistic, în doar 6 zile

Asalt al turiștilor la Vulcanii Noroioși. Peste 2000 de turiști au vizitat obiectivul turistic, în doar 6 zile

Sute de turişti din toată țara au evadat în a doua zi de Paşte în peisajul selenar de la Vulcanii Noroioşi din Ținutul Buzăului Aflați între dealurile Carpaţilor de Curbură, vulcanii sunt unici în Europa şi atrag, de la an la an, tot mai mulți turiști.

Vremea blândă a determinat un număr foarte mare de turiști să vină la Vulcanii Noroioși, din județul Buzău. Printre ei, și această familie din Brăila. Cu toții, se declară fermecați de peisaj.  

Turiştii privesc uimiţi bolboroselile şi imortalizează trecerea prin zonă cu aparatele foto și telefoanele mobile.

Turiștii care vin din toate colțurile țării sunt de-a dreptul fascinați de peisajele selenare. Oameni de toate vârstele petrec ore bune în aer liber și se bucură de vremea frumoasă. Nu mai contează că noroiul devine uneori capcană pentru încălțăminte.

Rezervația Vulcanii Noroioși din județul Buzău este întinsă pe o suprafață de 15 hectare. Zona a intrat recent în rețeaua Geoparcurilor UNESCO, iar numărul turiștilor care vin aici crește de la an la an.

Peste 2.000 de bilete s-au vândut în minivacanța de Paște, mai multe decât în toată vara trecută, spune administratorii rezevației naturale. După drumeția la Vulcanii Noroioși, turiștii iau cu asalt popasurile din zonă unde sunt întîmpinați cu bunătăți tradiționale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și