Publicat la: 29.12.2015. 20:12 / 680 views

ARUNCAŢI ÎN STRADĂ, INAINTE DE SĂRBĂTORI. EVACUAŢI DIN CASĂ, TRĂIESC DIN MILA VECINILOR

O familie de romi cu trei copii se plânge că nu mai are unde dormi în aceste zile friguroase.

evacuatiAu fost evacuaţi în noiembrie din casa unde au locuit timp de cincisprezece ani. De atunci, familia stă pe la vecini, în speranţa că primăria va găsi o soluţie şi pentru ei. Cea mai mare temere este că toţi cei trei copii, doi băieţi şi o fată, vor ajunge să doarmă în stradă.

Singurul ajutor pe care l-au primit a venit din partea unor vecini care i-au primit, temporar, în casă. Situaţia familiei este cu atît mai grea, cu cît soţii nu au nicio rudă în Buzău. Din cauza situaţiei dificile prin care trec, cel mai mare dintre copii a fost nevoit să abandoneze şcoala. 

Vecinii spun le este greu, la rîndul lor, să găzduiască pe termen nelimitat o întreagă familie, cu trei copii. Aşa că, familia Bărbuleşteanu s-ar putea trezi în stradă, chiar înainte de anul nou.

Cum nu dispun de niciun venit, oamenii au făcut mai multe cereri către municipalitate prin care solicită o locuinţă socială. Deocamdată n-au primit niciun răspuns.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!