Publicat la: 30.09.2016. 16:57 / 2.846 views

ARTĂ PRINTRE BLOCURI. CENTRUL ALEXANDRU MARGHILOMAN A IEŞIT PE STRĂZI

Buzoienii care au tranzitat ieri zona centrala a oraşului au avut posibilitatea să se bucure de un adevărat spectacol oferit de coordonatorii şi copiii cluburilor din cadrul Centrului Cultural Alexandru Marghiloman. Pe de o parte s-a dorit ca buzoienii să se bucure gratis de un spectacol de calitate, iar pe de altă parte s-a dorit să fie popularizată activitatea centrului.

artisti-3Ieri după-amiază, în centrul oraşului, pe strada Cuza Vodă, s-a cântat, s-a dansat, a fost pusă în scenă chiar şi o piesă de teatru, iar expoziţiile au bucurat ochii tuturor celor care s-au oprit chiar şi pentru o clipă.

Atât copiii, cât şi coordonatorii cluburilor s-au bucurat să le ofere buzoienilor câteva minute de destindere prin artă.

Scopul proiectului este de a face cunoscută buzoienilor activitatea din cadrul Centrului Cultural Marghiloman şi de a-i determina pe buzoieni să viziteze măcar o data fiecare club.

În cadrul Centrului Cultural Alexandru Marghiloman participarea este gratuită şi sunt invitaţi să participle buzoieni de toate vârstele. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!