ARTĂ ÎN PANDEMIE. ELEVII DE LA ARTE ÎȘI EXPUN LUCRĂRILE ÎN FAȚA LICEULUI

ARTĂ ÎN PANDEMIE. ELEVII DE LA ARTE ÎȘI EXPUN LUCRĂRILE ÎN FAȚA LICEULUI

În plină perioadă de pandemie, când evenimentele și întâlnirile se recomandă a fi evitate, elevii de la Liceul de Arte Margareta Sterian au găsit o modalitate de a bucura buzoienii cu lucrările lor. Au picat în cele mai surprinzătoare moduri dovleci și i-au expus în fața școlii, astfel încât trecătorii să se poată bucura de lucrările lor.

liceu arte bostani 1

Dacă iubitorii de artă nu pot ajunge la ei, au găsit totuși o soluție să își expună lucrările. Este vorba despre o clasă de elevi de la Liceul de Arte Margareta Sterian care și-au expus lucrările în fața școlii pentru a fi admirați atât de profesori și colegi, dar mai ales de trecătorii de pe stradă. Suport pentru operele liceenilor sunt dovleci de toate culorile și mărimile iar la final, expresiile lor sunt dintre cele mai surprinzătoare.

Elevii și profesorii spun că expoziția lor nu are nicio legătură cu Halloween-ul, ci doar s-au bucurat de oferta bogată a toamnei atât în ceea ce privește produsele, cât și culorile.

Lucrările elevilor vor rămâne câteva zile în fața Liceului de Arte Margareta Sterian, astfel că buzoienii sunt invitați să treacă în plimbare și să se bucure de operele cu fețe triste, amuzante sau vesele. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și