ARMONII DE PRIMĂVARĂ. EXPOZIȚIE ”DE PANDEMIE” LA LICEUL DE ARTE

ARMONII DE PRIMĂVARĂ. EXPOZIȚIE ”DE PANDEMIE” LA LICEUL DE ARTE

Elevii Liceului de Arte ”Margareta Sterian” au ieșit ”în stradă” cu prima expoziție de primăvară din acest an. Lucrările au fost expuse pe ”simezele de pandemie”, de fapt pe gardul instituției, acolo unde pot fi văzute de toți trecătorii și unde regulile sanitare în vigoare pot fi respectate cu mai multă ușurință.

arteÎn mod obișnuit, elevii de la Arte organizează expoziții cu lucrările lor în interiorul liceului, numai că acolo nu pot fi văzute din cauza restricțiilor sanitare.

Ca urmare, conducerea unității de învățământ le-a permis să scoată expozițiile ”la vedere”, în plină stradă.

30 de lucrări, care aparțin celor 30 de elevi de la clasa dirigintei Ana Maria Bogleș, alcătuiesc expoziția ”Armonii de primăvară”, o expoziție dedicată începutului de martie, când doamnele și domnișoarele sunt sărbătorite în toată lumea.

Mulți dintre trecătorii prin spațiul expozițional de pe gardul Liceului de Arte, impresionați de frumusețea și prospețimea lucrărilor de artă, întreabă și de prețul acestora, pe care și le-ar dori pentru ei sau pentru a le dărui. Expoziția stradală de la Liceul de Arte i-a surprins plăcut pe buzoieni și este posibil ca ideea să fie pusă în practică și cu alte ocazii.

Până pe 8 martie, expoziția va fi repusă în fiecare dimineață pe gardul care are toate șansele de a deveni un nou brand buzoian, pentru a putea fi admirată de câți mai mulți buzoieni. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și