Publicat la: 27.06.2019. 18:10 / 270 views

ARGINT LA MINSK, PENTRU OVIDIU IONESCU. BUZOIANUL A FĂCUT PERECHE LA DUBLU-MIXT, CU BERNADETTE SZOCS

Buzoianul Ovidiu Ionescu a pierdut finala de la dublu-mixt de la Jocurile Europene desfăşurate la Minsk. În ultimul act, perechea română a pierdut clar, cu 0 la 3, în faţa nemţilor Petrissa Solja şi Patrick Franziska. Din păcate, pierderea aurului echivalează cu ratarea calificării directe la Olimpiada de la Tokio, din 2020.

argint-jocurileeuropene2019Finală fără istoric, pentru Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, la Jocurile Olimpice Europene de la Minsk. În finala probei de dublu-mixt, românii au pierdut clar, cu 0 la 3, în fața perechii germane Petrissa Solja și Patrick Franziska. Germanii s-au impus în mai puțin de 25 de minute, cu un triplu 11 la 4 și au cucerit aurul.

Din păcate, ratarea aurului echivalează cu ratarea directă a calificării la Jocurile Olimpice de la Tokio, din 2020. Cei doi români pot reintra în lupta pentru olimpiadă, la Campionatul European ce se va disputa în toamnă, la Nantes, dar și la alte turnee de calificare.

Bilanţul României din acest moment este de două medalii de aur, două de argint şi patru de bronz. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!