Are cinci ani, dar e deja o mică vedetă. Chira Ghioca, fetița îndrăgită de toate starurile tenisului românesc

Are cinci ani, dar e deja o mică vedetă. Chira Ghioca, fetița îndrăgită de toate starurile tenisului românesc

La cinci ani neîmpliniți, este cunoscută, deja, în lumea tenisului românesc. Chira Ghioca practică sportul alb de doi ani iar precocitatea ei nu a rămas neremarcată. Deși nu joacă, încă, pe terenuri de dimensiuni oficiale, este prezentă la toate competițiile importante derulate pe teritoriul României, acolo unde a ajuns o atracție pentru selfie-uri. Nu mai departe de acest an, a participat la conferința de presă susținută de Ana Bogdan, după calificarea în finala Transylvania Open. Chira a stat în brațele sportivei pe toată durata evenimentului, fiind, la final, intervievată de mai mulți reporteri de la televiziunile naționale.

În prezent, micuța practică tenisul la un club local, având la activ meciuri cu adversare mult mai “în vârstă”. La cinci ani, buzoianca joacă impotriva copiilor de 6, 7 sau chiar 8 ani. Cu o coordonare și o motricitate ieșite din comun, Chira se remarcă și prin pasiunea arzătoare pentru sportul ei preferat.

Micuța nu are o preferată din Turneul ATP, fiind mai degrabă fană a lui Novak Djokovic, sportiv pe care-l admiră de când avea 3 ani.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și