Publicat la: 14.11.2019. 19:18 / 490 views

AR FI FOST PREA FRUMOS… GLORIA PIERDE PODIUMUL, DUPĂ EŞECUL DE LA BRĂILA

Zi nefastă, pentru elevele lui Ovidiu Mihăila. Handbalistele de la Gloria au părăsit terenul învinse, la Brăila, după un meci dominat de gazde, partidă în care buzoiencele nu au pus deloc probleme.  La final, 33 la 27 pentru Dunarea şi Gloria pierde locul al treilea în Liga Florilor.

braila buzau 12  braila buzau 1

Etapa a unsprezecea a Ligii Florilor a programat aseară patru partide, toate fiind câştigate de echipele care au evoluat pe teren propriu. Din păcate, Gloria a trebuit să se recunoască învinsă la finele partidei cu Dunărea, pierzând astfel poziția a treia în primul eşalon valoric al handbalului feminin românesc. 

Buzoiencele n-au pus probleme, fiind conduse pe tot parcursul partidei de o echipa supermotivată şi încurajată frenetic de publicul spectator. Gazdele s-au desprins încă de la pauză, atunci când tabela arăta un neverosimil 18 la 12.

În a doua repriză tot Dunărea s-a aflat la conducerea partidei, menținând față de buzoience un avantaj constant, de 4-5 goluri, astfel că la final brăilencele au avut câştig de cauză, 33 la 27.

Popa, Ilie şi Rotaru, cu câte patru reuşite, au fost principalele marcatoare ale Gloriei. Gloria încheie perioada de toamnă-iarnă pe locul patru în Liga Florilor, fiind devansată de Râmnicu-Vâlcea, Corona şi CSM Bucureşti. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!