Publicat la: 22.03.2019. 19:16 / 1.115 views

APROAPE O SUTĂ DE POLIŢIŞTI, AVANSAŢI ÎN GRAD. FESTIVITATE DE ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE, LA TEATRU

Aproape o sută de poliţişti buzoieni au fost avansaţi în grad, astăzi, în cadrul festivităţii organizate cu ocazia Zilei Poliţiei Române. Evenimentul a avut loc la Teatrul “George Ciprian.” Poliţişti de onoare au fost desemnaţi “mascaţii” care au devenit cei mai buni luptători din trupele speciale de intervenţie din ţară.

ziua politiei 3În premieră, festivitatea de Ziua Poliţiei a fost organzată în sala de spectacole a Teatrului “George Ciprian”. 

Tot în premieră, directorul Muzeului le-a prezentat cadrelor I.P.J. un scurt istoric al Poliţiei, cu date interesante despre cum erau organizate forţele de ordine în antichitate.

Pentru aproape o sută de poliţişti prezenţi în sală, ziua de astăzi a însemnat avansarea în grad. 

La festivitate au participat şi autorităţi din administraţia publică locală, Armată şi din sistemul de Justiţie.

După ce au devenit cei mai buni luptători din trupele speciale de intervenţie din ţară, cinci “mascaţi” buzoieni, alături de şeful Serviciului de Acţiuni Speciale, au fost recompensaţi cu tiltul de „poliţist de onoare”.

Activităţile dedicate Zilei Poliţiei Române vor fi încheiate duminică după-amiază, începând cu ora 16:30, în Parcul Crâng, unde buzoienii sunt aşteptaţi la standurile speciale amenajate de I.P.J. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!