Publicat la: 23.07.2019. 18:16 / 503 views

APROAPE 50% PROMOVAŢI LA TITULARIZARE. ZECI DE CANDIDAŢI BUZOIENI CU NOTE SUB 5

Aproape jumătate dintre candidaţi au obţinut note de titularizare la examenul de la Buzău. Un profesor a luat nota 10, în timp ce alte zeci de persoane au obţinut calificative peste 8. Candidaţii care au luat sub 5 la acest test nu mai au dreptul să prindă ore la disciplina pentru care au dat examen.

titularizare 1Rezultatele au fost publicate astăzi. Potrivit centralizării, la Buzău procentul notelor peste 7 este de aproape 50%. O lucrare a fost anulată, 249 intrând prin filtrul evaluării.

Sunt şi zeci de candidaţi cu note sub 5, cea mai mică notă fiind 1,20, la educaţie fizică şi sport.

Candidaţii nemulţumiţi au putut depune contestaţii astăzi, dar şi mâine este rezervată o zi pentru solicitări de recorectare a lucrărilor. Rezultatele finale vor fi afişate pe 30 iulie, iar pe 31 iulie se va face repartizarea posturilor de titular, în şedinţă publică. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!