Publicat la: 15.03.2017. 18:17 / 1.330 views

APROAPE 180 DE CANDIDAŢI PICAŢI. ÎNCĂ UN CONCURS CU REZULTATE SLABE, LA SPITAL

Proba scrisă a eliminat candidaţi pe bandă rulantă şi la concursul pentru ocuparea mai multor posturi pentru personal auxiliar la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Şi la selecţia de noi angajaţi la UPU au fost respinşi zeci de aspiranţi. Dintre cei aproape 300 de participanţi la testarea scrisă, doar 115 au promovat.

spital judetean 1La cel de-al doilea mare concurs organizat anul acesta la Spitalul Judeţean de Urgenţă s-au înscris peste 300 de candidaţi. Au fost scoase la concurs 46 de posturi de infirmiere, îngrijitoare şi brancardieri pentru mai multe secţii din unitatea medicală. După proba scrisă, jumătate dintre candidaţi au fost eliminaţi.  

Au fost scoase la bătaie şi locuri disponibile la secţia UPU, unde se caută asistenţi medicali principali şi debutanţi, dar şi câte un post de brancardier, infirmieră şi îngrijitoare. Testarea scrisă a scos din cursă zeci de candidaţi.  

Având în vedere rezultatele, la Unitatea de Primiri Urgenţe vor rămâne neocupate 5 locuri de asistenţi medicali. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!