Publicat la: 13.09.2019. 18:27 / 1.635 views

APĂ MURDARĂ PENTRU APROAPE TOŢI BUZOIENII. TOTUL A PORNIT DE LA O AVARIE LA O CONDUCTĂ VECHE

Apă murdară la robinete, în aproape tot oraşul Buzău. Este consecinţa unei avarii apărute la o conductă veche din reţeaua principală a Companiei de Apă. Timp de aproape 24 de ore, serviciul a lăsat de dorit, atât prin cantitate, cât şi prin calitate. Conducerea Companiei anunţă consumatorii că facturile vor fi reduse din cauza acestor probleme.

avarie apa 1Ieri după-amiază, la o conductă mare din apropierea Spitalului CFR, a fost semnalată o spărtură. Problemele s-au ţinut lanţ, după intervenţia muncitorilor de la Compania de Apă.

Din cauza avariei, mii de consumatori au rămas fără apă la robinet, iar alte zeci de mii au primit apă murdară. Problema s-a resimţit în aproape întreg oraşul.

Conducta a fost reparată după mai bine de 12 ore de intervenţie.

Managerul Companiei de Apă anunţă că pe facturi nu vor fi trecute cantităţile consumate, estimativ, în perioada în care s-au semnalat problemele apărute din cauza avariei.

Astfel de situaţii neplăcute se pot repeta, spun responsabilii operatorului regional. În majoritate, conductele sunt învechite. Există un proiect de înlocuire, în valoare de 59 de milioane de euro, însă nu se ştie cât de repede vor începe lucrările. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!