Anunţ public | Proiect de hotărâre privind locurile de așteptare a clienților utilizate de autovehiculele care desfășoară activitatea de transport de persoane în regim de taxi

Anunţ public | Proiect de hotărâre privind locurile de așteptare a clienților utilizate de autovehiculele care desfășoară activitatea de transport de persoane în regim de taxi

Astăzi, 16 februarie 2024, primarul Municipiului Buzău anunță deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a următorului act cu caracter normativ: PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 42/16.02.2024 privind modificarea 11 a Anexei nr. 4 – Locurile de așteptare a clienților utilizate de autovehiculele care desfășoară activitatea de transport de persoane în regim de taxi, aprobată prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Buzău nr. 72/2008 privind reglementarea activității de transport public în regim de taxi sau închiriere, precum și de dispecerat taxi în municipiul Buzău.

Înscrisurile aferente proiectului de act normativ sunt:

– proiectul de hotărâre;

– înscrisurile invocate în preambulul proiectului de hotărâre.

Documentația poate fi consultată:

– pe pagina de internet a instituţiei, la www.primariabuzau.ro .  

– proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Biroul de relaţii cu publicul al instituţiei.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 22.02.2024, ora 10:00:   

– ca mesaj în format electronic, pe adresa de e-mail: ghiseu.unic@primariabuzau.ro;

– prin poştă, pe adresa: Buzău, Piața Daciei, nr. 1, județul Buzău;

– la sediul instituţiei, la Registratură, la adresa: Buzău, Piața Daciei, nr. 1, județul Buzău.

 Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris. Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie la următoarele date de contact: telefon: 0238.723.371, e-mail: petronela.jipa@primariabuzau.ro, persoană de contact: Jipa Petronela.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și