Publicat la: 15.11.2019. 18:53 / 948 views

ANUL VIITOR, RAM VA DISPĂREA. SISTEMUL CENTRALIZAT VA FI REGÂNDIT

Conducerea Primăriei anunţă falimentarea iminentă a Regiei de termoficare. Anul viitor, sistemul centralizat de încălzire va fi regândit, iar autorităţile vorbesc despre o altă societate care ar putea gestiona reţeaua de alimentare cu energie termică. Un studiu privind stabilirea zonelor unitare de furnizare a căldurii în oraşul Buzău a stârnit controverse în şedinţa de astăzi a Consiliului Local Municipal.

ram-2017Studiul dezbătut în şedinţa de astăzi presupune stabilirea a două zone de interes pentru distribuţia de agent termic: una în care se vor menţine, pe cât posibil, actualii utilizatori cu apartamentele racordate la sistemul centralizat şi a doua unde alimentarea imobilelor se va face prin alte sisteme de încălzire. Documentul a fost criticat de aleşii din opoziţie. Ei au cerut retragerea proiectului de pe ordinea de zi. 

În cele din urmă, proiectul a trecut cu majoritatea voturilor din partea aleşilor PSD. După şedinţă, primarul Toma a explicat că, anul viitor, sistemul de încălzire va fi reformat.

Regia de termoficare nu va mai intra în ecuaţie, spune edilul-şef.

O altă societate ar urma să preia consumatorii de la reţeaua de termoficare, posibil şi cu costuri mai mici pentru populaţie.

În momentul de faţă, agentul termic este furnizat de Regia Autonomă Municipală, după amenajarea unei noi surse, la PT 4 DIN Dorobanţi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!