ANGAJĂRI LA SPITALUL JUDEŢEAN. SUNT SCOASE LA CONCURS 4 POSTURI DE MEDIC ŞI 10 DE ASISTENTE

ANGAJĂRI LA SPITALUL JUDEŢEAN. SUNT SCOASE LA CONCURS 4 POSTURI DE MEDIC ŞI 10 DE ASISTENTE

Spitalul Judeţean organizează un nou concurs de angajare pentru ocuparea posturilor rămase libere pentru medici, asistente medicale, infirmiere şi personal TESA. La concurs sunt scoase 4 posturi de medici şi 10 pentru asistente. Concursul va avea loc în luna septembrie, iar conducerea spitalului speră ca toate locurile să fie ocupate.

spital upuÎn urma concursurilor de angajare organizate de Spitalul Judeţean au rămas neocupate mai multe posturi de medici şi de asistente. În unele cazuri nu s-a înscris nimeni la examen, iar în altele candidaţii nu au reuşit să obţină nota necesară promovării examenului. Din acest motiv, Spitalul Judeţean Buzău organizează un nou concurs. Pentru medici, sunt scoase la concurs 4 posturi.

De asemenea, concursul se organizează şi pentru ocuparea unor posturi de asistente, infirmiere şi personal TESA.

Inscrierile la concurs se vor face, pentru toate cele 20 de posturi scoase la concurs, la Serviciul Resurse Umane, până pe data de 26 septembrie 2017. Amănunte despre concurs, dosarul de înscriere, condiţii de participare şi tematica pe baza căreia vor fi formulate subiectele de examen se pot obţine accesând site-ul unităţii spitaliceşti. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și