Publicat la: 06.08.2020. 18:39 / 744 views

ANGAJĂRI DE URGENȚĂ, LA SPITALUL JUDEȚEAN. NECESAR DE ASISTENȚI MEDICALI ȘI INFIRMIERE

Spitalul Județean de Urgență Buzău este nevoit să angajeze personal pentru a face față problemelor apărute pe anumite secții, din cauza cazurilor de Covid-19. La cea mai mare unitate medicală din județ nu  s-au mai făcut angajări de anul trecut, iar zeci de salariați au părăsit unitatea, prin pensionare sau demisie. Și în acest context a apărut necesitatea suplimentării posturilor, mai ales de cadre medii.

spital buzau 325 de noi angajați vor fi aleși pentru a lucra la secțiile UPU și Pneumologie de la Spitalul Județean de Urgență, precum și la departamentul de prevenire a infecțiilor spitalicești. Nu este exclus să se facă și alte angajări, pe alte secții.

Angajările nu se vor face prin concurs, ci printr-o selecție făcută de șefii de secții, în baza unor referate. Vor avea prioritate persoanele care au activat ca voluntari pe anumite secții.

Suplimentarea posturilor în regim de urgență la Spitalul Județean Buzău a fost aprobată ieri, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean. (Mihai Bunăziua)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Sava Fanica spune:

    Sper sa am o sansa

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!