Publicat la: 29.03.2019. 19:24 / 1.662 views

ANDREI NEDER, ÎNCĂ O DEMISIE. VA RENUNŢA LA ŞEFIA ORGANIZAŢIEI MUNICIPALE ALDE

Proaspăt demisionar din funcţiile de viceprimar şi de consilier municipal, Andrei Neder a explicat la Campus TV motivele gestului său. Conflictul cu primarul a stat la baza deciziei sale, dar şi o discuţie pe care a avut-o cu familia. Neder a anunţat că va renunţa şi la şefia organizaţiei municipale ALDE Buzău şi se va retrage pentru o perioadă din viaţa politică.    

neder la campusInvitat într-o emisune la Campus TV, Andrei Neder, a excplicat, în premieră, motivele demisiei sale din funcţiile administrative deţinute în Palatul Comunal. Neînţelegerile cu primarul Constantin Toma şi faptul că nu mai exista o cale de conciliere cu edilul-şef l-au determinat să se gândească la demisie. Decizia finală a luat-o după o discuţie cu familia. 

Andrei Neder a mai anunţat că îşi va da demisia şi din funcţia de lider al organizaţiei municipale ALDE Buzău, dar că va rămâne membru al formaţiunii.  

Între timp, liderii ALDE Buzău au probleme în a găsi un înlocuitor în miniparlamentul local, pe postul de consilier rămas vacant şi, totodată, un aspirant pentru fotoliul de viceprimar. El trebuie ales din lista de candidaţi de la alegerile locale, însă multe dintre persoanele aflate pe listă nu au mai activat la partid. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!