Publicat la: 30.10.2019. 19:50 / 715 views

ANCHETĂ INTERNĂ LA AJVPS, DUPĂ BRACONAJ. 6 MEMBRI ŞI UN PAZNIC, CERCETAŢI DISCIPLINAR

Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi va declanșa o anchetă internă, după ce Poliția a destructurat o rețea de braconaj care folosea arme de contrabandă. Din cei opt bărbați investigați de ofițerii IPJ, șase sunt membri AJVPS, iar altul este paznic de vânătoare al asociației. Ei vor fi cercetați disciplinar.

vanator ajvps braconaj 2

Ieri, ofițerii de la Biroul de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au anunțat cea mai mare captură de armament și muniție de contrabandă, dar și de carne de vânat provenită din braconaj. Ancheta vizează opt bărbați, un italian și șapte buzoieni, cercetați pentru infracțiunile de braconaj, nerespectarea regimului armelor și munițiilor şi contrabandă calificată.

Potrivit Poliției, șase dintre inculpați sunt membri A.J.V.P.S., iar altul este paznic de vânătoare al organizației. Conducerea Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi s-a autosesizat.

Responsabilii de la AJVPS vor efectua o anchetă internă și vor declanșa cercetarea disciplinară a persoanelor implicate, sancțiunile ajungând până la excluderea din asociație a membrilor cercetați penal, respectiv desfacerea contractului de muncă pentru paznicul de vânătoare.

În urma investigațiilor derulate pe o perioadă de mai multe luni și încheiate cu 12 percheziții domiciliare, polițiștii buzoieni au confiscat un adevărat arsenal de arme și muniție introduse ilegal în țară, precum și sute de kilograme de carne de vânat, animale și păsări. Inculpatul suspectat că a făcut contrabandă cu arme a fost arestat, ceilalți fiind cercetați în stare de libertate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!