Publicat la: 08.11.2019. 19:10 / 769 views

ANA MARIA IUGANU, ÎN LOTUL PENTRU MONDIALUL NIPON. EXTREMA DE LA GLORIA A FOST SELECŢIONATĂ ÎN PRIMUL 18 TRICOLOR

Veste excelenta, pentru handbalul buzoian. Una dintre elevele lui Ovidiu Mihaila va face parte din lotul final al Romaniei, la Campionatul Mondial din Japonia. Ana Maria Iuganu a venit in vara, de la Valcea, impreuna cu Blazek, Khouldi, Petrovic, Pricopi si Gavrila. La competitia care se desfasoara intre 30 noiembrie si 15 decembrie va oficia si arbitra Simona Stancu.

arbitru handbal popa

Evoluţiile excelente de la Buzău, după transferul de la campioana Rm. Vâlcea i-au adus Mariei Iuganu convocarea la lotul naţional al României, pentru Campionatul Mondial din Japonia. Extrema a fost una dintre cele mai bune jucătoare pe acest post, în prima parte a sezonului. Iuganu se va lupta pentru postul de titular cu Cristina Florica, jucătoare legitimată la CSM Râmnicu Vâlcea.  Optsprezece jucătoare compun lotul românesc pentru Mondial.

Buzăul va fi reprezentat în ţara soarelui răsare şi de arbitra Simona Stancu. Tânăra arbitră va face pereche cu gălăţeanca Cristina Năstase, cea cu care a format un tandem ce are în palmares mai multe partide în Liga Campionilor, plus prezenţe la un campionat european de senioare dar şi la un Mondial U21.

Din grupa României mai fac parte Spania, Senegal, Muntenegru, Kazahstan şi Ungaria. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!