Publicat la: 07.02.2019. 19:10 / 712 views

AMICAL REUŞIT PENTRU HANDBALISTELE DE LA GLORIA. BUZOIENCELE AU ÎNVINS HCM SLOBOZIA

Un singur amical au reuşit să organizeze Dumitru Muşi şi Romeo Ilie în perioada pauzei forţate de retragerea din campionat a celor de la CSM Roman. Buzoiencele au jucat ieri, cu HCM Slobozia, o partidă de verificare. Handbalistele de la Gloria s-au impus cu 33 la 30, după un meci în care conducerea tehnică a rulat tot lotul.

handbalisteAmical, ieri, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, pentru handbalistele de la Gloria Buzău. Partida a fost gândită pentru a elimina timpii morţi, pricinuiţi de retragerea celor de la CSM Roman, din Liga Florilor. De altfel, conducerea tehnică a Gloriei şi-ar fi dorit mai multe amicale în această perioadă, însă, cum celelalte posibile partenere sunt angrenate în competiţie, HCM Slobozia a fost singura grupare care a răspuns pozitiv invitaţiei buzoienilor. Dumitru Muşi a avut posibilitatea să ruleze tot lotul, într-o partidă în care s-a pus accent mai mult pe acumularea minutelor de joc. Buzoiencele s-au impus, în cele din urmă, cu 33 la 30.

Pentru Gloria urmează un program greu, atât din punct de vedere al adversarelor întâlnite, cât şi al frecvenţei partidelor. Buzoiencele vor avea deplasări la Cisnădie, Slatina şi Braşov, primul meci acasă urmând să se dispute abia în aprilie, tot cu o echipa „grea” din handbalul românesc, Minaur Baia Mare.

Din fericire, din lotul condus de Muşi şi Ilie, doar Ilina are probleme, la încheietura mâinii, restul jucătoarelor importante fiind valide. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!