AMENZI ŞI MĂSURI DE ORDINE IMPUSE DE POLIŢIŞTII LOCALI. PESTE 100 DE SANCŢIUNI ÎN DOAR 2 ZILE

AMENZI ŞI MĂSURI DE ORDINE IMPUSE DE POLIŢIŞTII LOCALI. PESTE 100 DE SANCŢIUNI ÎN DOAR 2 ZILE

Marfă depozitată în condiţii mai mult decât improprii, oameni ai străzii care dorm pe unde apucă, tineri care fac gălăgie, consumă alcool şi seminţe. Toate aceste nereguli au fost descoperite de poliţiştii locali, care în ultimele două zile au aplicat peste 100 de amenzi.

politie locala comercianti 2Ultimele zile au fost pline pentru poliţiştii locali. Agenţii au avut în vedere vânzătorii care nu respectă legislaţia în vigoare, tinerii care fac gălăgie şi mizerie în locurile în care îşi petrec timpul liber dar şi buzoienii care depozitează pe domeniul public diferite materiale de construcţii. Aşa se face, că în perioada 6-8 octombrie agenţii de poliţie locală au dat peste 100 de amenzi.

Pe lângă amenzile date, poliţiştii locali au dispus şi curăţarea domeniului public, acolo unde a fost cazul, dar şi confiscarea anumitor bunuri.

Poliţiştii locali dau asigurări că vor continua seria acestor controale, dar în acelaşi timp fac un apel către cetăţeni să anunţe cea mai apropiată patrulă de politie locala dacă observă persoane cu un comportament antisocial pentru a lua măsurile legale ce se impun sau telefonic la „Telefonul Cetăţeanului 0238-955”. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și