Publicat la: 10.07.2020. 17:50 / 499 views

AMENZI CU DUIUMUL PENTRU NEPURTAREA MĂȘTII. AUTORITĂȚILE REVIN CU RECOMANDĂRI

Fie nu cred în existența virusului, fie sunt convinși că pericolul a trecut, tot mai mulți buzoieni renunță la purtarea măștii sau la aplicarea măsurilor de protecție. Din acest motiv, în ultimele zile, echipajele de control au efectuat verificări în zonele aglomerate, centre comerciale, în piețe, la terase și în trafic, precum și în mijloacele de transport în comun. Amenzile nu au întârziat să apară.

masti 3În ultimele zile, peste 480 de efective formate din polițiști, jandarmi și polițiști locali au făcut controale în zonele aglomerate, centre comerciale, în piețe, la terase și în trafic, dar și în mijloacele de transport pentru a-i convige pe buzoieni să respecte normele de luptă împotriv COVID 19. În urma neregulilor constatate, au fost date peste 160 de amenzi, mare parte dintre ele pentru nepurtarea măștii de protecție.

În acest context, autoritățile locale revin cu recomandări pentru respectarea normelor de luptă împotriva COVID 19.

Şi în weekend urmează să fie efectuate acțiuni pe raza județului Buzău, forțele de ordine publică acționând permanent în sistem integrat pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, prevenirea și limitarea răspândirii virusului COVID19, dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!