Publicat la: 05.11.2019. 19:01 / 465 views

AMENDĂ RECORD ÎN FOTBALUL BUZOIAN. AVÂNTUL ZĂRNEŞTI ARE DE PLĂTIT PESTE 50.000 LEI

Niciodată nu s-a mai pomenit ca în fotbalul buzoian să fie aplicată o amendă atât de mare, unei echipe de judeţ. Recordul a fost stabilit zilele trecute, când dinspre FRF a venit o pedeapsă record: 45.600 lei trebuie să achite Avântul Zărneşti, dupa incidentele din meciul de Cupă cu Metalul. De asemenea, alţi doi jucători de la Zărneşti sunt buni de plată, cu 3400 respectiv 2000 lei.

meci cupaIncidentele de la meciul de Cupa României, cu Metalul Buzău, ar putea avea repercusiuni dintre cele mai grave asupra celor de la AS Avântul Zărneşti. După scandalul din august, zilele trecute a venit şi măsura punitivă din partea FRF: o amendă record, pentru clubul buzoian, de 45.600 lei, aproape jumătate de miliard în lei vechi. De asemenea, jucătorii Gheorghiţă Rădulescu şi Alin Bălan au de plătit 3400 respectiv 2000 lei. Decizia este definitivă, deoarece clubul nu a contestat decizia forului naţional.

Sancţiunea vine în urma meciului de Cupa României, dintre AS Avantul Zărneşti şi Metalul Buzău. În prelungirile partidei, la scorul de 5 la 5, Metalul a beneficiat de un penalty, vehement contestat de Gheorghiţă Rădulescu. Decanul de vârstă al campionatului judeţean a intrat în teren, le-a adus cavalerilor fluierului injurii şi i-a stropit cu apă. Se pare că ar fi intrat şi în vestiar, după meci, lovindu-l pe unul dintre arbitri.

Măsura este cu atât mai gravă, cu cât, dacă nu plăteşte amenda, AS Avântul Zărneşti va fi exclusă din competiţie. Gruparea din Zărneşti are la dispoziţie cincisprezece zile, pentru a achita imensa sumă. Nici jucătorii nu vor putea evolua în vreo competiţie, dacă nu vor plăti amenzile.

Măsura dictată de FRF constituie, cel puţin la nivel de sumă, cea mai mare pedeapsă aplicată în Buzău. De asemenea, Gheorhiţă Rădulescu va “sta” douăsprezece etape, în timp ce Alin Bălann- 6. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!