Publicat la: 25.02.2019. 18:04 / 575 views

AMÂNDOI AU MURIT PE PATUL DE SPITAL. VICTIMELE ACCIDENTULUI GRAV DE LA FOCȘĂNEI

Cei doi bărbați răniți grav în accidentul produs săptămâna trecută au decedat pe patul de spital. Șoferul  avea 28 de ani și era din Buzău  iar pasagerul era din Vadu Pașii și avea 52 de ani. Ambii au suferit leziuni grave, după ce s-au răsturnat cu mașina și au intrat într-un stâlp, apoi în gardul unei locuințe din satul Focșănei, impactul producându-se la o viteză foarte mare.

accident focsanei 1accident focsanei 2Imediat după sosirea la locul accidentului, o ambulanță l-a preluat pe tânărul șofer în timp ce pentru pasager s-au făcut manevre de resuscitare la fața locului, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență.

Bărbații au fost transferați la spitale din Capitală, unde amândoi au decedat, în ciuda eforturilor cadrelor medicale.

Accidentul s-ar fi produs și pe fondul temerii șoferului că ar putea fi oprit de un echipaj de poliție, aflat în rondul de la Autorolla, moment în care a făcut cale întoarsă către Focșănei. Mașina avea ITP și înmatricularea expirate.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!