Publicat la: 27.01.2021. 20:37 / 436 views

AMÂNAȚI LA VACCINAREA ANTI-COVID. 28 IANUARIE – 8 FEBRUARIE, REPROGRAMĂRI PESTE 14 ZILE

Sute de buzoieni, din categorii profesionale esențiale, vor fi amânați de la vaccinarea anti-COVID, începând de joi, 28 ianuarie, până pe data de 8 februarie. Fiecare persoană acceptată pentru imunizare va fi reprogramată la 14 zile de la data inițială.

vaccin 3Teoretic, persoanele în cauză ar trebui anunțate de noile modificări, pentru a nu se trezi că se duc degeaba în centrele de vaccinare.

La nivelul județului Buzău, este deja un blocaj în privința programărilor pentru categoriile prioritare din a doua etapă de vaccinare.  

Reprogramările au fost dictate de la nivel central, după ce s-a constatat un deficit de doze de vaccin.

(Mihai Bunăziua)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Buna ziua ! Va rog sa ma anuntati, prin e-mail, sau telefonic, daca mai este valabila programarea mea la vaccin, din data de 2 februarie 2021. Tel.0723269197 Va multumesc ! Prof. Petrescu Violeta

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!