Altceva ! Gloria bate la Slatina și rupe seria negativă

Altceva ! Gloria bate la Slatina și rupe seria negativă

După două înfrângeri consecutive, Gloria reușește să rupă întrerupă seria negativă, grație unei victorii clare, în deplasare, cu CSM Slatina. Elevele lui Aurelian Roșca s-au impus clar, 30 la 23, după ce la pauză conduceau cu 16 la 11.

Gloria Buzău poate privi cu alți ochi dubla cu Storhamar, după ce a reușit, în sfârșit, o victorie în Liga Florilor. Azi, buzoiencele s-au impus clar, în deplasare la Slatina, cu 30 la 23. Partida a fost echilibrată doar în primele 7-8 minute, după care buzoiencele au preluat controlul partidei, înscriind la foc automat, prin Cseczi și Mădălina Zamfirescu. La pauză, oaspetele conduceau clar, cu 16 la 11 și se contura o victorie detașată.

Actul secund a început cu o serie neagră a celor de la Slatina, oltencele ratând nu mai puțin de șase aruncări consecutive, context în care Gloria și-a majorat avantajul până la 23-13, scor la care buzoiencele erau deja virtual învingătoare. La final, tabela arăta un 30 la 23 pentru buzoience, echipă care obține o victorie de moral, înaintea dublei cu Storhamar.

Cu șaisprezece puncte, Gloria urcă pe poziția a cincea a Ligii Florilor, cu unul peste Măgura Cisnădie, ocupanta poziției a șasea.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și