Publicat la: 26.05.2020. 18:19 / 396 views

ALINA ILIE, ÎN ȘAPTELE IDEAL AL CAMPIONATULUI. INTERUL GLORIEI DEDICĂ ACEASTĂ DISTINCȚIE COLEGELOR

Una dintre componentele echipei de handbal Gloria Buzău se regăseşte şi în şaptele ideal alcătuit de tehnicienii din Liga Florilor. Este vorba despre interul dreapta, Alina Ilie. Handbalista a declarat că aportul colegelor de echipă a fost decisiv, pentru obţinerea acestei distincţii.

alina ilieMăgulită de alegerea pe care au făcut-o tehnicienii din Liga Florilor, Alina Ilie a precizat din start că meritul este unul colectiv și că aportul colegelor din lotul Gloriei la evoluțiile de pe parcursul sezonului a fost unul cât se poate de important. De altfel, cum handbalul este un sport de echipă, nici nu se putea altfel.

Și venirea la Buzău, mărturisește handbalista, a fost una cât se poate de inspirată. Ilie a găsit o atmosferă excelentă, atât în vestiar cât și în ceea ce privește aportul spectatorilor.

Echipa ideală este compusă din Denisa Dedu (CSM), Nicoleta Dincă (Gloria Bistrița), Cristina Neagu (CSM), Alicia Fraga Fernandez (Vâlcea). Alina Ilie,  Marta Lopez (Vâlcea) și Asma Elghaoui  (Vâlcea).

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!