Publicat la: 14.09.2018. 18:13 / 1.435 views

ALIANŢA PSD-ALDE, INEXISTENTĂ LA BUZĂU. SENATORUL BĂDULESCU: “VOM MERGE PE LISTE SEPARATE”

 “Indiferent ce se va decide la Bucureşti, noi nu vom merge pe liste comune cu PSD, la alegerile locale”, este afirmaţia preşedintelui executiv ALDE Buzău, senatorul Dorin Bădulescu, prezent într-o emisiune la Campus TV. Parlamentarul vine cu această declaraţie pe fondul lipsei de colaborare în teritoriu cu liderii social-democraţi. Fostul primar Boşcodeală nu vine la ALDE, a ţinut să dezmintă Bădulescu unele zvonuri apărute în spaţiul public.

badulescuInvitat la Campus TV, preşedintele executiv al ALDE Buzău, senatorul Dorin Bădulescu, a reclamat lipsa de colaborare cu PSD, la nivel local.

Este şi motivul pentru care senatorul Bădulescu susţine că ALDE va merge separat de PSD la Buzău, favorit pentru a candida pentru funcţia de primar fiind actualul vice Andrei Neder.  

Pe fondul unor scenarii apărute în spaţiul public, preşedintele executiv al organizaţiei judeţene a infirmat faptul că fostul primar Constantin Boşcodeală şi-ar pregăti revenirea în politică şi o nouă candidatură, cu ajutorul ALDE.  

De aproape o lună, conducerea organizaţiei judeţene ALDE a fost preluată de parlamentarii Adrian Mocanu şi Dorin Bădulescu, după ce şi-au dat demisia din PMP. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!