Alexandra, totul va fi bine! Cancer cu metastază, la doar 12 ani

Alexandra, totul va fi bine! Cancer cu metastază, la doar 12 ani

La doar 12 ani, Alexandra se luptă cu o boală cumplită: cancer cu metastaze. În urmă cu doar câteva zile, adolescenta, din Mărăcineni, a fost operată de urgență, din nou, la o clinică din Turcia, iar acum se recuperează, urmând să continue chimioterapia. Pentru continuarea tratamentului, familia Alexandrei are în continuare nevoie de sprijinul nostru.

Deseori, Alexandra trece prin momente de durere groaznică. Viața ei s-a schimbat în decembrie 2020, când se simțea rău și avea menstruație o lună întreagă. Prima dată i-a fost descoperită o tumoare pe ovarul drept, urmând ca după un timp să afle că și cel stâng este afectat.

„Mai bine mor acum decât cu stomă! Aia nu e viață! Copilăria mea s-a dus!” a spus adolescenta, atunci când a aflat că va avea nevoie de stomă. Medicii din România nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire, dar familia a găsit o portiță pentru Alexandra, la o clinică din Turcia, unde adolescenta a fost operată de mai multe ori.

Acum, după cea mai recentă operație, intestinele funcționează normal, însă urmează recuperarea de după intervenția chirurgicală, iar apoi continuarea chimioterapiei, așa cum era programat.

Alexandra are nevoie de peste 90.000 de euro pentru tratamentul integral: operații, ședințe de chimioterapie și imunoterapie, tratamente, consumabile,  CT-uri, RMN-uri, analize zilnice, ecografii, transfuzii sanguine, trombocite, drenaj limfatic, perfuzoare, fizioterapeuți, nutriționiști. Toate aceste costuri au crescut brusc în ultima perioadă, astfel că suma necesară crește de la un moment la altul.

Asociația Caritabilă “Totul Va Fi Bine” a venit în sprijinul Alexandrei, și face tot posibilul ca familia să își permită orice tratament de care fata lor are nevoie.

Pe lângă modalitățile clasice prin care puteți dona, vor fi organizate și trei evenimente în scop caritabil.

Cei care vor să doneze pentru a o ajuta pe Alexandra, regăsesc condițiile pe site-ul www.asociatiatotulvafibine.ro. În ultima lună a fost strânsă o sumă de bani, dar mai este necesar în continuare sprijinul oamenilor de bine.

ASOCIAȚIA TOTUL VA FI BINE, CIF: 42758877

RO27RNCB0096167685400001 (LEI)

RO75RNCB0490167685400001 (EUR)

Cu mențiunea : Alexandra

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și