Publicat la: 28.12.2015. 20:18 / 855 views

ALE NAIBII GURI DE CANAL! URBIS SERV NU E ÎN STARE

Pe strada Columbelor, care face legătura dintre Dorobanţi şi strada Alexandru Marghiloman, s-a efectuat în acestă toamnă lucrarea de asfaltare a străzii şi a trotuarelor.

columbelor 1Şoferii din zonă dar şi cei aflaţi în tranzit au reclamat că gurile de canal au fost lăsate mult sub nivelul asfaltului. La momentul respectiv, conducerea Urbis Serv a promis că gurile de canal vor fi ridicate şi că la final lucrarea va arăta impecabil.

De atunci, echipa Urbis Serv a intervenit pe stradă pentru ridicarea la nivel a gurilor de canal. Numai că şi după a doua intervenţie calitatea execuţiei lasă de dorit.

Şoferii sunt nemulţumiţi de calitatea lucrării şi pentru a-şi proteja maşinile sunt nevoiţi să facă slalom perintre gurile de canal. În concluzie, o lucrurare tipic românească, pe principiul „las-o bă că merge aşa”.

(Mirela Copariu)

 

… si modul profesionist:

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!