Al treilea general adjunct. Prof. Andreea Petroșel, în conducerea I.S.J.

Al treilea general adjunct. Prof. Andreea Petroșel, în conducerea I.S.J.

Echipa de conducere a Inspectoratului Școlar Buzău a fost împrospătată cu unul dintre cei mai apreciați profesori de științe socio-umane din județul Buzău. Andreea Petroșel a fost numită pe cel de-al treilea post de inspector școlar general adjunct din educația buzoiană.

Cadru didactic titular la Colegiul Național “B.P. HASDEU”, Andreea Petroșel este doctor în științele educației și asistent universitar la Universitatea din București. Petroșel ocupă acum cel de-al treilea post de inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului Școlar, printr-o decizie a ministrului Educației.

Înainte de prima sesiune a examenului din vară, Andreea Petroșel  s-a numărat printre profesorii cu care Campus TV a colaborat la edițiile speciale de pregătire pentru bacalaureat. Recent, Andreea Petroșel a fost invitată în cadrul emisiunii “Dosarele minții”, de la Campus TV. Profesoara Petroșel este fiica unui alt cadru didactic apreciat în județ. Este vorba despre noul director al Palatului Copiilor din Buzău, Veronica Trandafir.

(Mihai Bunăziua)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și