Publicat la: 28.06.2019. 18:16 / 660 views

AJUTOARE DE URGENŢĂ. REGLEMENTĂRI NOI PENTRU CUMPĂRAREA CENTRALELOR SUBVENŢIONATE DE PRIMĂRIE

Situaţia extremă creată de sistarea livrării de agent termic pentru abonaţii RAM, a generat adoptarea unor măsuri din partea Primăriei. Buzoienii defavorizaţi, care îndeplinesc condiţiile impuse, primesc un ajutor de urgenţă de 7.000 lei pentru cumpărarea unei centrale de apartament. De curând, s-a hotărât că pot primi astfel de ajutoare şi alte categorii de cetăţeni.

centrale blocDupă ce furnizorul care livra agentul termic pentru buzoienii racordaţi la sistemul central de încălzire şi-a sistat activitatea, Municipalitatea a trebuit să caute soluţii pentru încălzirea pe timp de iarnă.

Mulţi buzoieni s-au adresat autorităţilor locale competente cu rugămintea de a avea, la rândul lor, acces la ajutorul de urgenţă pentru achiziţionarea de sisteme alternative de încălzire.

Ei erau eligibili pentru acordarea acestui ajutor, cu o singură excepţie. Veniturile lor depăşeau cu foarte puţin nivelul salariului minim pe economie.

Un alt criteriu care condiţionează acordarea ajutoarelor de urgenţă este acela ca solicitanţii să fi folosit ca ultimă modalitate de încălzire a locuinţelor energia termică din sistemul centralizat al oraşului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!