Publicat la: 10.04.2018. 18:21 / 783 views

AGLOMERAŢIE LA UPU, DE PAŞTI. PESTE 450 DE PACIENŢI, LA URGENŢE

upu 1Probleme digestive, respiratorii şi agresiuni pe fondul consumului de alcool. Au fost cele mai frecvente motive pentru care buzoienii s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău. Numărul cazurilor a fost mult mai mare decît în anii trecuţi. Peste 450 de buzoieni au solicitat ajutor medical, numai în zilele sărbătorilor pascale. Cei mai mulţi, peste 170, s-au prezentat în a doua zi de Paşti.

La polul opus, au existat şi evenimente fericite, în noaptea Învierii. Cinci copii au fost aduşi pe lume, la Maternitatea Buzău. Primul născut a fost un băieţel perfect sănătos, de 3.5 kg, care s-a născut in jurul orei 4.

Din fericire, în incinta Spitalului Judeţean, nu au mai avut loc evenimente nedorite, provocate de rudele pacienţilor aduşi de ambulanţe. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!