Aglomerație la intersecție. Lucrări la carosabil și trotuare

Aglomerație la intersecție. Lucrări la carosabil și trotuare

Aglomerație și nervi întinși la giratoriul de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918. Lucrările la carosabil și trotuare au ajuns la intersecția cu Bulevardul Unirii. Circulația rutieră se desfășoară cu greutate și ar trebui dirijată de profesioniști pentru a se evita, cât de cât, formarea blocajelor.

Drumarii care lucrează de anul trecut la reabilitarea bulevardului 1 Decembrie 1918 au reușit să ajungă cu primul strat de asfalt pe cel de-al doillea sens de mers al străzii până la intersecția cu Bulevardul Unirii.

Coloanele de mașini se întind pe toate benzile de la sensul giratoriu atât către Gară și către pasarela care leagă orașul de Zona Industrială, dar și către intersecția cu Bulevardul Unirii, Calea Eroilor și Bulevardul Averescu.

Nimeni nu mai ține cont de regulile de circulație valabile în giratoriu, fiecare vrea să treacă primul și se circulă la mica înțelegere, cu claxoane și admonestări verbale.

În curând va începe și construirea unui sens giratoriu clasic, care îl va înlocui pe cel din bidoane de plastic și care va spori probabil îmbulzeala din zonă și va întinde la maxim nervii participanților la trafic.

Lucrările de reabilitare a Bulevardului 1 Decembrie 1918, cu tot cu giratoriu, ar trebui să fie gata cel târziu în luna aprilie 2024.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

Sens unic de circulație pe strada Popa Tun

22.02.24 15:24 Ultima modificare 22.02.24 15:24

Primăria Municipiului Buzău aduce la cunoștință participanților la traficul rutier instituirea, începând cu data de 23.02.2024, a sensului unic de circulație pe strada Popa Tun…